Kirjeldus
Ajal, mil Euroopa Liit kehtestas ühekordse plasti direktiivi, andis maailm meile vastu paberkõrre – lahenduse, kus kõrs vettib kiirelt ja joogi joomine kujuneb niiviisi ebameeldivaks kogemuseks. Sellest ajast saadik on tulnud turule erinevaid lahendusi, nii korduskasutavaid kõrsi kui ka pillirookõrsi.
Ometi on olemas ka kolmas variant ehk gluteenivabad pastakõrred, mis on täielikult komposteeruvad ja võimaluse korral söödavad. Tegemist on hea keskteega, sest gluteenivaba pastakõrs on täna hinna mõttes konkurentsis kvaliteetsemate paberkõrtega. Muuhulgas on gluteenivaba pastakõrre vastupidavus oluliselt parem kui paberkõrrel, rikkumata joogielamust.
Toode sisaldab: riisijahu (65%), vesi, tapiokitärklis, paksendaja (naatriumkarboksümetüültselluloos), riisikliiõli, sool, tarretusaine preparaat (geelistav aine (karrageen), stabilisaatorid (kaaliumkloriid, ksantaankummi, konjac), glükoos), emulgaatorid (rasvade mono- ja diglütseriidid happed), säilitusaine (naatriumatsetaat)
Ühes pakis: 350 tk
Kastis: 2800 tk
Toitumisalane teave (100g kohta):
Energiaväärtus 1502kJ / 354 kcal
Rasvad 1,4 g (millest küllastunud rasvhapped 0,0 g)
Süsivesikud 79 g (millest suhkrud 0,5 g)
Kiudained 1,0 g
Valgud 6,0 g
Soolad 0,30 g